Odessa inform

День святого Валентина: які подарунки приніс візит Президента України до ОАЕ?

День святого Валентина: які подарунки приніс візит Президента України до ОАЕ?
11496 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли про те, що Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною відвідали Об’єднані Арабські Емірати. Проте це був не просто дружній візит, а політичні переговори. Тож які домовленості вони змогли скласти у День всіх закоханих?


В першу чергу, вони говорили про розвиток двосторонніх відносин між Україною та ОАЕ. Тож в цей день було підписано Протокол між правліннями України та ОАЄ про внесення змін до домовленості, яка стосується податків на доходи та капітал.


Потім мова пішла про Меморандум, в якому зазначено основні положення, які мають допомогти досягнути повного взаєморозуміння між міністерствами внутрішніх справ України та ОАЕ. Також мова була про те, що в обидвох країнах прагнуть признати водійські права одна одної.
Тож документи, які підписали під час цього меморандуму, мають допомогти обом країнам стати набагато ближчими одна до одної. Цей символічний крок в День всіх закоханих, стане початком нового рівня відносин між Україною та ОАЄ.


А ми вітаємо всіх із цим прекрасним святом та бажаємо, аби в цей день кожному було кому зателефонувати. Звісно, це свято про кохання, проте воно може бути різним. Тож якщо у вас є мати, батько, брат, чи сестра, хлопець, чи дівчина, друг, або подруга, то зателефонуйте їм! Одна посмішка може змінити світ на краще. Тож щасливого 14 лютого!

© 2020 odessa-inform

Мої відео