Odessa inform

Зірки шоубізнесу, блогери, телеведучі йдуть у політику

Зірки шоубізнесу, блогери, телеведучі йдуть у політику
117883 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зірки ідуть у політику. За співаками та акторами у партійних списках з'явилися прізвища телеведучих та блогерів.

Після Президентських виборів, в джинсах і без краватки, нецікавий до влади Вакарчук заявив — іде в Парламент:

"Ми створюємо політичну силу, партію справжніх змін. Ми назвали цю партію голос".

Цієї суботи стало відомо: до голосу Вакарчука приєднався гумор Притули. Телеведучий та комік за власним бажанням став не десятим, а тридцятим у списку кандидатів. Мовляв, якщо виборці хочуть бачити Притулу в Верховній Раді, мають активніше голосувати за Голос, аби партія набрала щонайменше 10 відсотків.

У десятку кандидатів-мажоритарників від партії "Слуга народу" потрапили дніпровський блогер Максим Бужанський та актор "95 кварталу" Юрій Корявченков, відомий як Юзік.

Співачка Оля Полякова заявила, що створює власну жіночу партію. Тепер думає над назвою об'єднання. Жартує — буде "Партія Олі Полякової", скорочено "ПОПа".

Заявив про партію імені себе і блогер Анатолій Шарій. Кандидатів у депутати від політичного об'єднання блогер запрошує на власному каналі в ютубі:

"Если вы реально уверены в том, что вы можете победить. Не просто мой дом и пара соседей за меня. Если вы реально понимаете, что можете пройти — пишите, пообщаемся".

Може пройти до Ради й Віктор Павлік. Пропозицію вступити в партію "Стабільність" вокаліст отримав від екскандидата в президенти та лідера об'єднання Василя Журавльова. Своє рішення співак поки що не оголосив.

За часи незалежної країни у депутатських кріслах побували співачки Руслана, Злата Огнєвич, Таїсія Повалій. Затриматися у кріслах народних обранців вдалося Оксані Білозір — на чотири скликання та на три — співочому ректору Михайлу Поплавському.

 

 

Чиатйте також: Набув чинності указ про дострокові парламентські вибори

© 2020 odessa-inform

Мої відео