Odessa inform

У Рудках Самбірського району відбулась cтратегічна сесія Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб

У Рудках Самбірського району відбулась  cтратегічна сесія Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб
319962 ПЕРЕГЛЯДІВ
До складу Ради увійшли представники громадських організацій і ініціативної групи, ВПО, представники Рудківської громади, котрі безпосередньо займаються вирішення проблем та забезпеченням потреб внутрішньо переміщених осіб.
 
До проведення стратегічної сесії долучилося Львівське РВ Асоціації міст України, зокрема т.в.о. виконавчого директора Анатолій Шалаєв, який провів ознайомчий тренінг з учасниками стосовно базових принципів стратегування, законодавчого обгрунтування діяльності Рад ВПО при органах місцевої влади, функцій та обовязків ради.
 
Учасники стратегічної сесії провели SWOT аналіз своєї ради, визначили портфель компетенцій, що обов’язково стане у нагоді при написанні майбутнього стратегічного документу подальшої діяльності ради ВПА при Рудківській міські раді. До речі, варто зазначити, що Рада ВПО у Рудках створена ще у 2019 році і, мабуть, була першою у Львівській області.
 
«Учасники стратегічної сесії Рудківської громади були напрочуд активними та ініціативними. Дякуємо їм за це і за все, що вони старанно роблять для ВПО. Важливо, щоб люди почувалися не на чужині, а вдома», - прокоментував Анатолій Шалаєв.
 
Зазначимо, що стратегічній сесії вже традиційно передувала тривала та активна робота місцевої ініціативної групи та координаторки програми «Єднання заради дії» у Львівській області Оксани Яковець. А з вітальним словом до учасників сесії звернулася секретар Рудківської міської ради Світлана Винницька.
 
Під час сесії учасники вже визначили пріоритетні напрямки своєї діяльності в сфері зайнятості ВПО в громаді, культури, екології, інтеграції та ЖКГ.
 
Нагадаємо, проєкт «Підвищення спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації ВПО», реалізує Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за підтримки Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.
Теги: Асоціація міст України,Рудківська громада, Анатолій Шалаєв

© 2020 odessa-inform

Мої відео