Odessa inform

З початку дії карантинних заходів судові охоронці не допустили до судів майже 1400 відвідувачів з ознаками ГРВІ

118182 ПЕРЕГЛЯДІВ

Співробітники Служби судової охорони в умовах дії карантинних заходів та обмежень продовжують нести службу з охорони об’єктів судової влади і вживають заходи щодо протидії розповсюдженню Covid-19 у судових установах.
З початку введення карантинних заходів у 311 судах, органах та установах системи правосуддя, що перебувають під охороною Служби судової охорони, судові охоронці проводять температурний скринінг їх працівникам і відвідувачам.
За цей час співробітники Служби перевірили майже 593 тис. осіб. 1397 відвідувачам було відмовлено в допуску до судів у зв’язку з підвищеною температурою тіла та наявними ознаками респіраторних захворювань і запропоновано звернутися до лікарів.
Найбільше відвідувачів з ознаками ГРВІ не допущено до судових установ міста Києва, Київської та Харківської областей. На двох відвідувачів Рівненського міського суду, які відмовилися дотримуватися карантинних заходів та одягнути захисні маски, викликаними поліцейськими складено адміністративні матеріали за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм).
Судові охоронці несуть службу в захисних масках, окулярах і рукавичках, а кожний пункт пропуску до судової установи забезпечений засобами для дезінфекції рук та предметів.
Співробітники Служби судової охорони наголошують, що дотримання вимог карантинних заходів – пряма вимога законодавства, і звертаються до громадян із проханням дотримуватися заходів із протидії розповсюдженню Covid-19 та відвідувати судові установи лише в засобах індивідуального захисту.

Теги: Служба судової охорони,ССО ,судова охорона

© 2020 odessa-inform

Мої відео