Odessa inform

Четверо людей одночасно провалились під лід у Дніпрі!

Четверо людей одночасно провалились під лід у Дніпрі!
8590 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліційні розповіли про те, що цей ранок в них почався дуже непередбачувано. Під час патрулювання вулиць двоє колег побачили, що четверо осіб провалились під лід. За словами поліціянтів, постраждали троє дорослих та одна дитина.

Люди вирішили зранку влаштувати собі прогулянку по Дніпру, проте не розраховували, що крига може розтанути та провалитись під час того, як вони гулятимуть вздовж річки. Але лід не витримав та троє дорослих разом з дитиною опинились під кригою. Їхні життя намагались врятувати поліціянти та небайдужі мешканці міста. За словами очевидців, першою витягли дитину, адже та могла отримати найбільше обмороження, або просто не втрималась би у воді. Коли малечу відвели якомога далі, почали витягати дорослих. Робили це обережно, за допомогою мотузки та драбини. Двоє людей швидко змогли вилізти на кригу, після чого їх вивели з неї. Коли справа дійшла до третього чоловіка, то він сказав, що вже настільки змерз, що не може рухатися. Поліціянти дали йому мотузку та наказали тримати її якомога сильніше. Чоловіка змогли витягти на міцну кригу. Після цього обережно відвели до авто.

Ця ситуація знову змусила правоохоронні органи нагадати дніпрянам про те, що на дворі вже не -20. Звісно, нам здається, що крига лежить давно, а це означає, що вона міцна. Але це далеко не так. Багато хто часто опиняється під водою через власне небажання вірити в прогнози синоптиків. Але температура змінюється, на дворі то тепло, то холодно, а це означає, що вода також нагрівається. Тож будьте обережними, не намагайтеся випробувати везіння, тим паче тоді, коли поряд дитина. Не пересувайтесь групами по річці, адже це може погано завершитись. А ми нагадуємо, що нещодавно один з любителів риболовлі взимку так само провалився під кригу.

© 2020 odessa-inform

Мої відео