Odessa inform

Величезний тризуб запалили в Дніпрі на честь свята!

Величезний тризуб запалили в Дніпрі на честь свята!
10731 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще з 19 лютого 1992 року тризуб залишається нашим символом. Рішення про його обрання, як Малого герба України, який став частиною Великого, прийняла Верховна Рада України. З того дня щороку наша держава продовжує святкувати цю дату, аби вшанувати пам’ять про незалежність країни.

Сьогодні вже 28 років, як тризуб став державним символом України. Що він для нас означає? В першу чергу, він є тією провідною ниткою, яка пов’язує покоління та показує прагнення народу бути незалежним. Для нас, українців, цей символ є не лише зв’язком із батьками, це ще й показник нашої приналежності до наших славетних предків ще з часів Володимира Великого. Насправді цей символ був частиною роду славетного князя, який охрестив свою державу.

Для того, щоб нагадати всім нам про значення тризуба для України та для того, щоб залишити пам’ять для нащадків дніпровські курсанти ДДУВД влаштували красивий і патріотичний флешмоб до Дня герба. 66 студентів взяли ліхтарики та вишикувалися ввечері біля стін навчального закладу в формі герба, направивши світло собі під ноги. Здавалося, ніби вони злітають ген до самого небокраю. Та вони міцно стояли на рідній землі нагадуючи всім про те, що вони берегтимуть спокій та суверенітет незалежної України.

© 2020 odessa-inform

Мої відео