Odessa inform

На що підуть гроші з інвестицій у Кривому Розі? Нові амбулаторії та дитячій садок!

На що підуть гроші з інвестицій у Кривому Розі? Нові амбулаторії та дитячій садок!
8929 ПЕРЕГЛЯДІВ

Протягом довгого часу влада Кривого рогу намагається покращити стан місцевих лікарень. Протягом кількох останніх місяців в місто встигли завести велику кількість нового обладнання, придбати авто швидкої допомоги, почати ремонт лікарні. Тож на що тепер влада хоче витратити гроші та невже на нас все ж таки чекає поява нових амбулаторій та ремонт дитячого садочка?

Костянтин Павлов сьогодні вже встиг підписати домовленість з Українським фондом соціальних інвестицій. Згідно з нею вони повинні будуть допомогти провести реконструкцію дитячого садка № 255 в Кривому Розі. А також ремонту піддадуть дві амбулаторії: №6 у Довгинцівському районі по вулиці Мухіної, 2 та № 1 – на житломасиві Інгулець по вулиці Каткова, 2. Про це ще вранці розповіло міське управління.

Ці проєкти направлені не лише на покращення медицини, а й на покращення рівня енергоощадження та енергоефективності. Тетяна Скляренко, яка є консультантом з розвитку потенціалу громад Східного регіонального представництва УФСІ зауважила, що: «У вашому місті дуже відкриті та ініціативні люди, які прагнуть позитивних змін у рідному місті. Мене вражає співпраця громадськості та представників органів місцевого самоврядування. Тому що це дуже рідко буває. У Кривому Розі налагоджений конструктивний діалог між владою та громадою задля розв'язання нагальних питань з розвитку міської інфраструктури».

Кривий Ріг вже не перший рік співпрацює із цим фондом. Тож сумісними зусиллями людей, працівників фонду та влади вони встигли провести велику кількість робіт. Наразі на нас чекають лише позитивні зміни переконані у фонді. Після завершення ремонту в гуртожиткові на Каткова, 25, вони планують продовжувати допомагати відновлювати місто.

© 2020 odessa-inform

Мої відео