Odessa inform

Неймовірні екзотичні квітки розквітли в Дніпровському ботанічному саду!

Неймовірні екзотичні квітки розквітли в Дніпровському ботанічному саду!
9580 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли про те, що в Дніпровському ботанічному саду інтенсивно почали квітнути екзотичні квітки. На своїй сторінці у Фейсбуці директор ботанічного саду Анатолій Кабар розповів про те, що нещодавно почав квітнути в них гіппераструм.


Ця квітка є багаторічною рослиною, яка розмножується луковками. В нашій країні її найчастіше намагаються виростити в теплицях. Квітне вона частіше за все з серпня по вересень. Чому саме так? Насправді вона постійно потребує сонячного світла, проте воно має бути не прямим, а розсіяним. Також, якщо ви хочете, аби вони в вас росли максимально довго, то ватро обирати для них південно-західні, або південно-східні вікна.
Найкращою температурою для цих квіток вважається від 17 до 25 градусів за Цельсієм. Поки квітка не розквітне, сильно поливати її не варто, проте як тільки на ній з’являться перші ознаки цвітіння, це необхідно буде робити якомога частіше. Проте постійно перевіряйте, чи не застоялася вода в самому горщику, інакше квітка може просто покритись пліснявою та померти.


Загалом квітка не дуже вимоглива, тож ви спокійно можете підбирати для неї різні добрива. Проте спостерігайте за тим, щоб не перегодувати її. В жовтні-січні, вона зазвичай перебуває в стані спокою. Тож намагайтесь не турбувати її сильно. Тим паче не переймайтесь сильно, якщо вам здаватиметься, що вона майже не показує жодних ознак життя.

© 2020 odessa-inform

Мої відео