Odessa inform

Цех з виготовлення алкоголю: як розкрили справу?

Цех з виготовлення алкоголю: як розкрили справу?
9864 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли про те, що в Дніпрі розкрили злочин, який стосується розробки та продажу незаконних партій алкоголю. Співробітники Державної фіскальної служби нарешті припинили діяльність стосовно діяльності підпільного цеху. Протягом довгого часу в Дніпрі функціонувала група злочинців, які намагались виготовляти горілку, коньяк та інші алкогольні напої, які потім перепродавали за середніми цінами по території всього Дніпра.

Проте продукцію фасували по картонних коробках, потім наліплювали на них марки відомих брендів. Продавали спочатку підпільно через знайомих, а потім вийшли на широкий ринок та продавали через мережу інтернет. Його переправляли через відділення пошти по трьох областях України. Дніпропетровська, Полтавська та Запорізька області були основними місцями збуту товару.

Довгий час їх намагались відстежити, а нещодавно провели обшук. Під час проведення виявили тетропаки з рідиною, різні смакові есенції для фальсифікації алкоголю, готову продукцію, а також чорнові записи та картонні ящики.

Також правоохоронні органи змогли знайти й поставника сирої речовини для виготовлення. Також розкрили, хто саме займався виготовленням картонних коробок та різних марок відомих брендів. Наразі продовжують проводити розслідування. Тож до суду справа так і не дійшла. Проте найближчим часом її планують передати до прокуратури.







© 2020 odessa-inform

Мої відео