Odessa inform

Маленькими кроками до великого майбутнього: курс на екологічність з ЄС взято

Маленькими кроками до великого майбутнього: курс на екологічність з ЄС взято
160948 ПЕРЕГЛЯДІВ

З самого початку Україна намагається стати вагомою частиною Європейського Союзу. Ми долучаємось до проєктів та програм, які вони створюють і намагаємось зробити все можливе для поліпшення сучасного стану нашої країни. Так ми вже не перший рік розвиваємо програму Зеленого курсу разом з ЄС.

Нещодавно ми взяли участь в установчому засіданні, під час якого розглядали питання координації подолання наслідків зміни клімату. Це все відбувалось у режимі онлайн. Головним представником на засіданні був Денис Шмигаль. Також присутніми були деякі депутати та представники Офісу Президента. Україна всіма силами намагається долучитись до всіх етапів створення цієї ініціативи. Як зазначила Ольга Стефанишина, така активна участь України у європейських водних, сировинних та водневих альянсах допомагає їй стати вагомою частиною життя ЄС. Влада країни вже змогла знайти багато іноземних партнерів та намагається ще більше розширити коло власних можливостей.

Звісно, стати вагомою частиною цього проєкту, не так вже й просто. Адже він кидає виклик населенню кожної каїни. Державам необхідно привести до ладу всі процедури імпорту-експорту. Налагодити державні процедури та допомогти з озелененням нашої планети. Введення та дотримання таких правил виводить Україну до вищої ліги країн світу. До 2050 року ми будемо намагатись показати результат повної екологічної незалежності. Тож працюємо ми із завзяттям, заявив міністр економіки України.

За словами нашого міністра захисту довкілля, Зелений курс має стати нашим порятунком не лише з точки зору екології, а й з точки зору економіки. Він допоможе вивести населення на новий рівень життя. Адже буде створена велика кількість робочих місць та введена велика кількість новітніх технологій. А екологічна промисловість допоможе тримати природу у розквіті сил.

© 2020 odessa-inform

Мої відео