Odessa inform

Як зробити гарну статистику, якщо ніхто не скоює злочинів? Розповість поліція Дніпра

Як зробити гарну статистику, якщо ніхто не скоює злочинів? Розповість поліція Дніпра
136136 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні Офіс Генпрокурора України розповів про те, як банда Дніпровських поліціянтів покращувала собі статистику по розкриттю злочинів. Вони змушували людей зберігати наркотичні речовини, скоювати злочини за гроші чи наркотики.

Вісім поліціянтів шукали людей, яким необхідні були гроші. Після цього вони домовлялись про угоду, згідно з якою поліціянти платили людям за те, що ті зберігали в себе наркотичні речовини. Потім вони арештовували “злочинців”, відкривали на них кримінальне провадження, а потім давали їм мінімальне покарання і відпускали на волю. Таким чином люди їм забезпечували гарні показники. Так продовжувалось протягом двох років. Але для того, аби люди скоювали злочини їм доводилось застосовувати психологічні та фізичні дії стосовно обраних жертв.

Наразі на поліціянтів склали акт, який вже направили до суду. Їм інкримінували створення злочинної організації, перевищення службових повноважень, незаконне поводження зі зброєю, вчинення крадіжок та збут наркотичних речовин (ч. 1 ст. 255, ч. 2 ст. 365, ст. 263, ст. 185, ч. 3 ст. 307 КК України), повідомляє Офіс Генпрокурора.


© 2020 odessa-inform

Мої відео