Odessa inform

Смерть від побоїв: чи як завершилось чергове п’янство?

Смерть від побоїв: чи як завершилось чергове п’янство?
66152 ПЕРЕГЛЯДІВ

Жахливий інцидент стався у Кривому Розі. Поліція міста вже взяла під варту чоловіка та його коханку, які безжалісно побили 47-річну жінку. Перебуваючи під дією алкоголю донька жертви, якій було усього 19 років, разом зі співучасником за допомогою палиці та кулаків завдали нещасній велику кількість ударів, що призвело до смерті останньої.

Поліція міста повідомила, що тривожний виклик прийшов в ніч на 13 січня. У повідомленні зазначалося, що в одному з будинків Центрально-Міського району виявлено тіло померлої жительки будинку. Як незабаром встановило слідство, загибла разом зі своєю донькою та її співмешканцем напередодні вживали алкогольні речовини. Потім між ними спалахнув конфлікт, який і призвів до тяжких наслідків. Під час сварки донька не без допомоги свого коханця з величезною жорстокістю завдала великих тілесних ушкоджень жінці, які й призвели до того, що вона померла на місці.

Злочинці вже затримані та знаходяться у місці тимчасового позбавлення волі. Наразі вирішується питання, щодо їх подальшої долі та обрання відповідних заходів покарання. Слідчі вже завели карну справу, діло знаходиться на досудовому розгляді, але поліція міста планує призначити покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років.

Ця справа є ще однією у череді жорстоких вбивств на території України. Напередодні повідомлялося, що в Одеській області сталася не менш страшна подія. Чоловік застрелив власну жінку з мисливської рушниці. А в Житомирській області, як повідомляють ASPI news, 6 січня був безжалісно вбитий 26-річний житель міста. А від проблем з алкоголем за останній тиждень вже постраждала велика кількість чоловік. Хлопця, якого госпіталізували з алкогольною комою все ж таки врятували, а от чоловік, який заснув на морозі таки отримав сильне обмороження.





© 2020 odessa-inform

Мої відео