Odessa inform

У 2020 році були не лише злети: на 68% знизили виробництво на Дніпровському метзаводі

У 2020 році були не лише злети: на 68% знизили виробництво на Дніпровському метзаводі
175904 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли про те, що попри багатство успіхів, в нас були й поразки. Дніпровський завод з виробництва металу Олександра Ярославського сильно знизив випуск прокату. Що ж змусило виробників зменшити кількість продукції на 68%. Чи є цьому якесь пояснення?

Як розповідає власник заводу, вони цього року виготовили на 68,4% продукції менше через те що було багато простоїв через проведення ремонтних та оновлювальних робіт. Так у 2019 році на цьому самому заводі виготовили до 140 тисяч тонн. Що ж стосується виробництва сталі та чавуна, то їхні показники складають 157 тисяч та 160 тисяч тонн відповідно.

У грудні того року ДМЗ зміг випустити лише 20 тисяч тонн прокату, в той самий час як з серпня по листопад вони випускали по 22 тисячі тонн. Крім того, у 2019 році його вже зупиняли для проведення модернізації систем виробництва продукції. Причиною цих двох зупинок було різке падіння ринкового попиту на сталь. Проте після того, як комбінат завершив ремонтні роботи, які тривали більше пів року, його знову відкрили.

Дніпровський металургійний завод є одним із небагатьох підприємств, які виробляють не просто сировину, а й вже готовий продукт. Його відносять до групи DCH. Адже серед його продукції: швелер, рейки, кути.

Найбільшу кількість продукції вони виробляють для Турції та Єгипту. Туди вони постачають квадратні заготовляння. Для Європи, Азії та Африки вони виробляють швелери, а в Туреччину вони також переправляють чавун.

За висновками останніх двох років завод все більше й більше скорочує кількість продукції, яку він виробляє. У 2019 році скоротили на 43%, а у 2020 на 68%. Що чекає на нас цього року, поки невідомо, проте про підвищення кількості виробництва поки що ніхто нічого не казав. Тож чекаємо новин.

© 2020 odessa-inform

Мої відео