Odessa inform

Життя нічого не навчило: вийшов із в’язниці і знов пограбував водія

Життя нічого не навчило: вийшов із в’язниці і знов пограбував водія
99111 ПЕРЕГЛЯДІВ


У Кривому Розі грабіжнику так сподобалось перебувати у в’язниці, що він знов вирішив туди повернутись. Сьогодні стало відомо, що грабіжник, який ще нещодавно проходив по справі про викрадення авто, знов викрав автівку і потрапив у в’язницю.

Сьогодні Криворізька місцева прокуратура №1 направила обвинувальний акт до суду у справі 40-річного раніше багато разів судимого мешканця Кривого Рогу. В серпні 2020 року чоловік викрав автомобіль ВАЗ-2101331 1983 року випуску на житловому масиві Інгулець. Власник авто одразу ж повідомив поліцію про випадок.

Поки тривало досудове розслідування громадянина взяли під варту. Причиною таких дій слідства слугувало те, що щойно звільнившись з місць позбавлення волі, де чоловік відбував покарання за скоєння такого самого злочину, через місяць він знову викрав автівку та пограбував її власника.

Слідство встановило, що цей громадянин побачив автомобіль ВАЗ, припаркований у дворі будинку по вул. Сонячній. Йому не спало нічого кращого на думку, як взятись за старе та вкрасти авто. Чоловік видавав скло водійських дверей, заліз в автомобіль, викрутив замок запалювання, з'єднав між собою дроти, завів двигун, і гайнув кататися. Коли це дійство йому набридло, не довго думаючи, він припаркував автомобіль в кущах, а майно, яке знаходилося в автомобілі, взяв собі.

Інгулецьким районним судом винесено обвинувальний вирок за ч. 2 ст. 289, ч. 2 ст. 185 КК України.Громадянина засудили до покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 6 місяців з конфіскацією майна.

© 2020 odessa-inform

Мої відео