Odessa inform

Дніпро: як прикрасили новорічний сквер Героїв?

Дніпро: як прикрасили новорічний сквер Героїв?
184222 ПЕРЕГЛЯДІВ

Новий рік вже зовсім скоро, тож Дніпро стає дедалі кольоровішим. Усі готуються до зустрічі цього свята. Спочатку з’являлись гірлянди у поодиноких вікнах, потім в місті поставили першу ялинку. А тепер майже вся Дніпровщина сяє, немов святковий ліхтарик. Та настрій створюють не лише прикраси, а й погода, яка неймовірно атмосферна цього року. І це просто вражає. Не дивлячись на лід, вся земля вкрита сніжною пеленою. І ми ніби потрапили в гості до Снігової Королеви. А хто знає, можливо, вона зараз і блукає освітленими вуличками Дніпра та шукає того, хто допоможе скласти дзеркало.

Сьогодні завершили прикрашати сквер Героїв. Робота над ним тривала цілий тиждень, і ось сьогодні він показався жителям міста у всій своїй красі. До нього під'єднали ілюмінацію, прикрасили дерева, перенесли фігурки тварин. Тож тепер посеред скверу на мешканців міста чекають різнобарвні гірлянди на деревах, фігури Діда Мороза, зроблені з ліхтариків, янголятка, олені і сніжинки, які бережуть у собі чисту красу зимової атмосфери.

Наразі у парку працює майже 400 світових конструкцій та висить більше кілометра гірлянд. Парк нагадує атракціони, які ми часто можемо побачити в фільмах. Наразі в місті вже прикрашеними стоять ялинки на Героїв Майдану, в ТЦ Passage, в парку “Зелений Гай”, в парку Глоби, біля “Дафі” та “Озерків”, “Вавилону”, на Катеринославському бульварі, біля Набережної, у “МІСТ-Сіті” та “Райончику”.

Кожного року в Дніпрі прикрашають все більше й більше місць. Під час свят він нагадує мегаполіс, у якому увесь час кипить життя. Так, цього року ми маємо триматися на дистанції один від одного, проте це навпаки нас зближує. Адже ми можемо просто милуватись красою міста разом. А вогники запалювати власними серцями, щоб відчувати себе частиною великого світу під назвою Дніпро.

© 2020 odessa-inform

Мої відео