Odessa inform

Рятівник, якого знімала з дерева служба порятунку

117762 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні 12 річний хлопчик із міста Покров намагався врятувати кота, який застряг на дереві, але сам на ньому і лишився. Тож маленького рятівника довелось знімати із дерева службі порятунку. Історія закінчилась добре, проте хочеться нагадати, що героїзм героїзмом, а потрібно бути обережними і намагатись уникати непотрібного ризику.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України, маленький герой застряг на висоті 4 метрів від землі. І добре, що він здогадався покликати на допомогу, а не намагався злізти сам, адже через ожеледицю, яка заморозила гілки на деревах, впасти набагато легше, ніж зазвичай. Нога зісковзнула, і ви вже на землі.

Служба порятунку повідомляє “За допомогою драбини, рятувальники зняли хлопця і кішку з дерева. Ніхто не постраждав”. Тож ця історія має щасливий фінал. Проте в Україні все частіше і частіше починають лунати виклики до них.

Нещодавно рятувальники сфотографували кота, якого їм довелося зняти з карнизу балкону 5 поверху. Звір вирішив пошукати пригод, і знайшов. ДСНС повідомляє: “Кіт просидів там два дні. Ані власники, ані сусіди дістати його не змогли. Тож, за викликом, на порятунок кота приїхали рятувальники. За допомогою мотузки надзвичайники спустились з даху до балкона, на якому сидів котик, зняли налякану тваринку з карниза та повернули власниці”.

Служба порятунку України в котре нагадує нам про те,що в нас лише одне життя, до якого потрібно ставитись дуже відповідально. І якомога менше наражати себе на небезпеку. Проте, якщо ви все ж таки потрапили в халепу, то не намагайтесь розплутати все самостійно. Зателефонуйте рятувальникам, і вони допоможуть вам подолати ці проблеми. Так, ми усі хочемо самостійності, але життя лише одне. Другого разу ні в кого немає.

© 2020 odessa-inform

Мої відео