Odessa inform

У Дніпрі чоловік знущався над співмешканкою

У Дніпрі чоловік знущався над співмешканкою
184614 ПЕРЕГЛЯДІВ

До поліції Дніпра надійшов дзвінок від схвильованої жінки. Вона розповіла, що її 39-річний співмешканець хоче її застрелити.


Правоохороні органи відразу ж відгукнулись на дзвінок та приїхали до будинку. Вони почули крики про допомогу, які лунали з домівки. Про це повідомляє Патрульна поліція Дніпропетровської області.


Правоохоронці не гаючи часу перебрались через паркан і кинулися до приміщення. Працівники поліції побачили, що чоловік намагається душити жінку. Поблизу нього на підлозі лежав предмет, схожий на пістолет. Правоохоронці відразу ж припинили дії чоловіка та наділи на нього наручники.
Потерпіла розповідає, що таке відбувається вже не вперше. Вона показала слугам закону гематоми та синці на тілі. Також з’ясувалось, що раніше чоловік вже був притягнений до кримінальної відповідальності, а зараз він займається продажем наркотичних речовин.


Патрульні оглянули кімнати житла та виявили банки і пакети з речовиною, схожою на наркотики. В іншому помешканні у дворі вони побачили 7 кущів наркотичної рослини. Правоохоронці викликали на місце подій слідчо-оперативну групу, яка все це вилучила.

Зловмисника направили у відділ поліції. Наразі ведеться кримінальне розслідування.

© 2020 odessa-inform

Мої відео