Odessa inform

Спецтехніка для прибирання доріг в зимовий період

Спецтехніка для прибирання доріг в зимовий період
192016 ПЕРЕГЛЯДІВ

У зв’язку із поганими погодними умовами за останні кілька днів на дорогах Дніпра працює більше 70 одиниць спецтехніки, серед них – 52 сольові машини і 7 грузовиків. Крім того 16 мінімашин також допомагають усунути наслідки льодяного дощу.


Окрім звичайної посипки комунальники також використовують суміш відсіву і солі для покращення щеплення з дорожнім покривом. Роботи тривають і досі, про це повідомляють у департаменті благоустрою та інфраструктури Дніпропетровської міської ради.


В зимовий період комунальникам вдосталь вистачає роботи, адже територія для снігоочистки та посипки займає площу понад 11 млн. квадратних метрів. Сюди входить більше 500 об’єктів, також проїзди до закладів освіти та здоров’я. Загалом на 2020 рік департамент підготував до зими 148 одиниць спецтехніки, з них: 57 одиниць техніки для посипання, 20 одиниць малої техніки, 23 машини для очищення снігу, 19 грузових машин та 15 самосвалів. Згідно з відповідними заходами щодо утримання чистоти на дорогах в осінньо-зимовий період 2020-2021 років заготовлено більше 32 тон спеціального матеріалу.

© 2020 odessa-inform

Мої відео