Odessa inform

У Дніпрі майбутні правоохоронці врятували людину й заразом затримали наркомана

У Дніпрі майбутні правоохоронці врятували людину й заразом затримали наркомана
53120 ПЕРЕГЛЯДІВ

Студенти факультету превентивної діяльності Влад Підгірний та Ілля Зіньковський напередодні проходили інструктаж для роботи на місцевих виборах, де вони забезпечуватимуть публічну безпеку та порядок. Але їхня допомога знадобилась значно раніше. Хлопці йшли у своїх справах по центру Дніпра, коли помітили непритомного чоловіка, який лежав на тротуарі. Під час перевірки дихання зрозуміли, що людина майже не реагує на них, тоді викликали швидку.

«Ми розуміли, що наша допомога потрібна, ось і все», — зазначає Ілля Зіньковський, який вирішив стати поліцейським ще у 9 класі. Його напарник Влад Підгорний вважає, що якщо пройти повз людей, яким потрібна допомога, можна відразу знімати поліцейську форму, і краще не називати себе правоохоронцем у такому разі.



До речі, поки хлопці намагалися допомогти непритомному чоловіку, поряд із ними інший чоловік почав намагатися привселюдно зробити собі внутрішньовенну ін’єкцію невідомою речовиною.



«Курсанти одразу кинулися до нього, — повідомляють у пресслужбі університету. — Як розповідають юнаки, тримали чоловіка на відстані витягнутої руки та не дозволили йому втекти з місця подій. Натомість викликали наряд поліції».

У чоловіка були виявлені прекурсори, рецепти на яких він не мав, наразі його затримано.

Теги: курсанти,допомогли,затримали,ДДУВС, Дніпро

© 2020 odessa-inform

Мої відео