Odessa inform

Дніпрянам заважає спати розважальний центр «Лавина»

Дніпрянам заважає спати розважальний центр «Лавина»
25388 ПЕРЕГЛЯДІВ

На нього скаржиться ледь не увесь житловий масив «Сокіл», поруч з яким він розташований. Кожні вихідні, і не лише у вихідні, там проводять різноманітні заходи, які супроводжуються гучною музикою. Від неї та галасливих відвідувачів потерпають мешканці навколишніх багатоповерхівок.

Як розповів начальник інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради Руслан Мороз під час пресконференції, з серпня 2020 року і до цього часу до інспекції надійшло 25 скарг на шум від розважального центру. Комісією з початку року здійснено чотири перевірки, з них на трьох не зафіксовано перевищення рівня шуму. Проте, 11 вересня була фіксація перевищення рівня шуму та направлено листа з протоколом проведення вимірів до Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області для складання протоколу правопорушення.

«Хотілося б попередити порушників шуму, в тому числі розважальний центр «Лавина», якщо скарги будуть продовжуватися, ми застосуємо крайні заходи. А саме, сумісно з поліцією проведемо конфіскацію обладнання», — зазначив чиновник.

Подібний випадок вже мав місце, коли минулого року внаслідок звернень громадян була вилучена техніка із закладу «Криша».

Загалом до інспекції з питань благоустрою Дніпровської ради за 2020 рік надійшло 440 скарг від громадян стосовно імовірного перевищення допустимого рівня шуму. Штрафи у таких випадках невеликі. Для організацій вони становлять 250-2500 грн.. Але у випадку постійного ігнорування допустимих норм рівня шуму в закладах конфіскують звуковідтворювальне обладнання.

У міськраді нагадують, якщо вас турбує шум – необхідно звертатися до поліції. Якщо випадки порушення шуму є систематичними, то необхідно зателефонувати на гарячу лінію Дніпровської міської ради. На скаргу після домовленості з заявником виїде спеціальна комісія інспекції з питань благоустрою.

Теги: розважальний центр «Лавина», Дніпро,шум,скарги

© 2020 odessa-inform

Мої відео