Odessa inform

Вчителів Дніпропетровщини запрошують на онлайн-курси з дистанційного навчання

Вчителів Дніпропетровщини запрошують на онлайн-курси з дистанційного навчання
23308 ПЕРЕГЛЯДІВ

Навчальна програма розроблена Міністерством освіти і науки України спільно зі студією онлайн-освіти EdEra. Перший модуль стартує вже 25 серпня. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Тривалий карантин через епідемію коронавірусу, який викликав необхідність проводити уроки віддалено, виявив неготовність нашої освітньої системи до таких випробувань. Важко було не тільки учням та батькам, а й педагогам. Тож, напередодні нового навчального року на Дніпропетровщині запроваджений онлайн-курс із дистанційного та змішаного навчання. Він розроблений для педагогів шкіл та закладів професійно-технічної освіти, а також освітніх управлінців.

«Онлайн-курс допоможе педагогам ефективно впроваджувати одразу дві форми навчання — дистанційну та змішану. Наші освітяни почуватимуться впевненіше, зможуть вирішити багато важливих робочих питань», — зазначають у департаменті освіти і науки ОДА.

Перший модуль курсу стартує вже 25 серпня. Він — про дистанційний та змішаний формати навчання для закладів загальної середньої і професійно-технічної освіти. Наступні модулі виходитимуть щотижня: 1, 8 та 15 вересня.

Теги: онлайн-курси,дистанційне навчання

© 2020 odessa-inform

Мої відео