Odessa inform

Під Дніпром постраждалий у ДТП розгромив «швидку»

Під Дніпром постраждалий у ДТП розгромив «швидку»
24786 ПЕРЕГЛЯДІВ

У відповідь на пропозицію медиків поїхати до лікарні п`яний водій мотоцикла розбив скло медичної автівки та втік. Своєї причетності до аварії та пошкодження «швидкої» чоловік не визнає. Про це йдеться у дописі директора Обласного центру медицини катастроф Радія Шевченка на його сторінці в соцмережі.

Повідомлення про ДТП, у якій перекинувся мотоцикл та, можливо, постраждав його водій, надійшло до диспетчера центру екстреної медицини Петропавлівського району пізно ввечері 10 серпня. Аварія сталася в селі Васильківське. Медики, які приїхали за викликом, з'ясували, що мотоцикл дійсно перекинувся, а його водій знаходиться у стані алкогольного сп'яніння. Чоловік був доправлений з місця ДТП до машини «швидкої» для огляду, який неочікувано закінчився пошкодженням автівки.

«Діагноз: «Закрита черепно-мозкова травма? Струс головного мозку? Алкогольне сп'яніння», — йдеться у повідомленні Радія Шевченка. — Була запропонована госпіталізація в КНП «Першотравенська міська лікарня ПМР», але постраждалий вискочив з машини, розбив лобове скло автомобіля ПЕЖО та втік з місця ДТП. Викликана поліція. «Хворий» свою причетність до ДТП та пошкодження скла не визнає!!!»

За інформацією Радія Шевченка, він написав рапорт начальнику Петропавлівського районного відділу поліції, але сподівається, що 27-річний водій вставить скло та вибачиться за свій вчинок.

До речі, через автівку, що вийшла з ладу, на великий Петропавлівський район залишилося всього дві «швидкі». А за минулий тиждень служба екстреної медицини області виконала 506 викликів до осіб, що знаходились у стані алкогольного сп'яніння.

Теги: швидка допомога,машина,лобове скло,постраждалий,розгромив,Радій Шевченко, Дніпропетровщина

© 2020 odessa-inform

Мої відео