Odessa inform

У Дніпрі закликають здати кров в рамках всеукраїнської донорської акції

У Дніпрі закликають здати кров в рамках всеукраїнської донорської акції
26533 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дніпропетровщина долучається до всеукраїнської донорської акції «Перемога у нас в крові», яка стартує 21 липня і проходить в усіх регіонах країни. ЇЇ організували за ініціативи Товариства Червоного Хреста України і Міністерства молоді та спорту України, за підтримки комунікаційної агенції Ogilvy Україна.

Як йдеться у повідомленні пресслужби Дніпропетровської обласної держадміністрації, спортсмени та їхні фани закликають небайдужих здати кров для тих, хто її потребує. Долучитися до акції може будь-хто. Для цього необхідно 21 липня з 10 до 13 години здати кров на базі обласної станції переливання крові за адресою: м. Дніпро, проспект Богдана Хмельницького, 17. Для участі необхідно прийти натщесерце. Мати при собі паспорт і копію ІНН.

««Після здачі крові можна опублікувати селфі або відео з хештегом #перемогаунасвкрові. Рамку для аватарки – завантажити на сторінці Товариства Червоного Хреста України. Після – передати виклик іншим людям та організаціям, згадавши їх у своєму пості», – розповів начальник управління молоді і спорту Дніпропетровської ОДА Олександр Пшеничников.

Чиновник закликав мешканців області підтримати цей благодійний почин, аби разом розвивати культуру донорства в регіоні.

Теги: донорська акція,Україна, Дніпропетровщина

© 2020 odessa-inform

Мої відео