Odessa inform

Інформаційне агентство : У Дніпрі судові охоронці спіймали на гарячому розповсюджувача наркотиків

Інформаційне агентство : У Дніпрі судові охоронці спіймали на гарячому розповсюджувача наркотиків
13415 ПЕРЕГЛЯДІВ

Подія сталася по обіді 11 серпня на прилеглій до Самарського районного суду м. Дніпропетровська території.
Обходячи територію, прилеглу до будівлі судової установи, співробітник Територіального управління Служби у Дніпропетровській області рядовий Служби судової охорони Олександр Сучков помітив невідомого, який закладав поліетиленовий пакет із речовиною білого кольору.
Охоронець Феміди обмежив дії та рух чоловіка й викликав на місце події наряд поліції.
Прибулій на виклик слідчо-оперативній групі Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області затриманий громадянин пояснив, що у вилученому в нього поліетиленовому пакеті міститься психотропна речовина метамфетамін.
Правоохоронці доставили затриманого чоловіка до відділку поліції й зареєстрували цю подію в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкції цієї статті передбачають покарання штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Теги: Служба судової охорони, ССО,судова охорона

© 2020 odessa-inform

Мої відео