Odessa inform

Системна профілактика кримінальних правопорушень: спеціалізована прокуратура Центрального регіону

Системна профілактика кримінальних правопорушень: спеціалізована прокуратура Центрального регіону
13092 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону системно проводиться робота щодо профілактики кримінальних та військово-адміністративних правопорушень серед військовослужбовців.

09.08.2021 керівник Дарницької спеціалізованої прокуратури Центрального регіону Володимир Семишкур провів з військовослужбовцями Першої Президентської бригади оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка Національної гвардії України заняття на тему: «Кримінальна та адміністративна відповідальність військовослужбовців».

З метою профілактики злочинів та військово-адміністративних правопорушень до військовослужбовців були доведені вимоги Кримінального кодексу України, Кодексу України про адміністративні правопорушення, наведені найбільш розповсюджені приклади правопорушень, вчинених військовослужбовцями.

Керівником Дарницької спецпрокуратури також доведений до особового складу зміст рішень судів у справах про нестатутні відносини, викрадення військового майна, ухилення від військової служби, обіг наркотичних засобів та вчинення інших протиправних дій.

Після завершення зустрічі Володимир Семишкур відповів на численні запитання військовослужбовців та провів особистий прийом громадян.

Пресс-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: спеціалізована прокуратура Центрального регіону,Дарницька спеціалізована прокуратура,системна профілактика,профілактика злочинів,Збройні Сили України,військові формування,керівник Дарницької спеціалізованої прокуратури Центрального регіону

© 2020 odessa-inform

Мої відео