Odessa inform

На Донеччині 8 осіб судитимуть за проведення азартних ігор без відповідної ліцензії (ФОТО)

На Донеччині 8 осіб судитимуть за проведення азартних ігор без відповідної ліцензії (ФОТО)
272216 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 8 мешканців м. Краматорська, які обвинувачуються у створенні та участі у діяльності злочинної організації, проведенні та наданні доступу до азартних ігор без ліцензії, які проводяться в мережі Інтернет (ч. 4 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2, ч. ч. 1, 2 ст. 255 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що упродовж серпня 2020 – лютого 2021 років організована група у складі 8 осіб віком від 26 до 44 років у трьох спеціально обладнаних приміщеннях надавала громадянам доступ до азартних ігор без відповідної ліцензії.

З метою конспірації до підпільних гральних закладів клієнти могли потрапити тільки за попередньою домовленістю з адміністратором.

У ході санкціонованого слідчим суддею обшуків за місцями функціонування гральних закладів та адресами мешкання фігурантів виявлено та вилучено комп’ютерну техніку, мобільні телефони, грошові кошти на загальну суму 80 000 гривень.

Крім того, накладено арешт на майно фігурантів на загальну суму 5,1 млн грн.

Наразі обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Максимальне покарання за вказаними статтями - до 12 років позбавлення волі та штраф до 40 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

© 2020 odessa-inform

Мої відео