Odessa inform

Розширення кордонів: доступ до України надано ще декільком державам

Розширення кордонів: доступ до України надано ще декільком державам
65988 ПЕРЕГЛЯДІВ

Шостий Президент України підписав документ, в якому йдеться про надання безвізового режиму для 6 країн: Держава Кувейт, Австралія, Султанат Оман, Нова Зеландія, Королівство Бахрейн та королівство Саудівської Аравії. Указ набере чинності з 1 серпня 2020 року. 


На офіційній онлайн-платформі Офісу президента було опубліковано указ №289/2020. В ньому йдеться про створення безвізового режиму для громадян таких держав як: країн Аравійського півострова, Австралії та Нової Зеландії.


Громадяни цих місцин зможуть без проблем пересуватися по території України вже 1 серпня цього року. Вільний безвіз-режим пересування на українських теренах іноземцям буде гарантований лише за умови, якщо термін їхнього проживання на українській території не буде перевищувати трьох місяців.


Володимир Зеленський в указі про надання безвізу наголосив, що режим вільного пересування країною наданий ще для 6 країн з метою розвитку та реалізації трудової співпраці. Також, очільник держави в документі постановив Кабінету Міністрів України вжити всіх необхідних заходів, які матимуть вплив на цей новий Указ.


А ще Президент України розповів, що відкрити безвізові шляхи до України терміном до 8 місяців прагнуть і для таких країн як: КРН та Індія.


Нагадаємо, що раніше МЗС Дмитро Кулеба разом з послом Гренади в РФ Олегом Фірером підписали двосторонню Угоду про скасування візових вимог.

 

 

Теги: Президент України, Безвізовий режим ,Інформаційне агентство,УКРАЇНА ІНФОРМ, новини України, новини України і світу
Автор: News Ukraine

© 2020 odessa-inform

Мої відео