Odessa inform

Зв’язав та вдарив ножем у шию – арештовано підозрюваного в умисному вбивстві товариша

Зв’язав та вдарив ножем у шию – арештовано підозрюваного в умисному вбивстві товариша
362791 ПЕРЕГЛЯДІВ
За клопотанням прокурорів Слов’янської окружної прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою громадянину, який обґрунтовано підозрюється в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).
За даними слідства, вночі 4 листопада 2023 року раніше судимий мешканець с. Ставки Лиманської ТГ вживав алкогольні напої в помешканні свого знайомого. Через деякий час господар будинку почав нецензурно лаятись на свого гостя, внаслідок чого між товаришами виникла сварка. Під час конфлікту підозрюваний наніс чоловіку кілька ударів кулаками по тулубу та голові, а потім взяв дріт й зв’язав йому руки, аби останній не зміг чинити опір.
 
 
У подальшому розлючений нападник схопив кухонний ніж і наніс ним опоненту п’ять ударів в шию. Від колото-різаних поранень потерпілий помер на місці, а підозрюваний викинув у піч знаряддя вбивства та пішов з місця злочину.
 
          
 
Через декілька тижнів колишня дружина почала шукати загиблого, адже він не виходив на зв’язок. Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили нападника та затримали його.
 
Максимальне покарання за вказаною статтею – 15 років за ґратами.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2020 odessa-inform

Мої відео