Odessa inform

2,2 млн грн збитків державі: підозрюють колишнього командира військової частини

2,2 млн грн збитків державі: підозрюють колишнього командира військової частини
403139 ПЕРЕГЛЯДІВ

   На факті безконтрольного нарахування грошового забезпечення за попереднім місцем служби військовослужбовцям, які були призначені на посади до інших військових частин, викрито колишнього командира військової частини. 

   За даними слідства, внаслідок протиправних дій майора ЗСУ державі заподіяно збитків на загальну суму близько 2,2 млн грн. 

   Вказаному офіцеру процесуальним керівником Київської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони  Центрального регіону погоджено повідомлення про підозру у умисному невиконання військовою службовою особою дій, які вона за своїми службовими обов’язками повинна була виконати, якщо це заподіяло істотну шкоду (ч. 4 ст. 190 КК України).

   У ході досудового розслідування забезпечено відшкодування понад 1,8 млн грн.

   Досудове розслідування здійснюють слідчі 3  відділу ТУ ДБР, розташованого в м. Києві за оперативного супроводу ТУ ДБР у м. Києві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону

 

Теги: Київська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону,Київська спецпрокуратура,повідомлено про підозру,командир військової частини,додаткова винагорода,ЗСУ

© 2020 odessa-inform

Мої відео