Odessa inform

На Львівщині БЕБ передає понад 150 тонн конфіскованих товарів мешканцям Миколаївської та Херсонської областей

На Львівщині БЕБ передає понад 150 тонн конфіскованих товарів мешканцям Миколаївської та Херсонської областей
434517 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки України у Львівській області за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури передають першу партію товарів до Херсонської та Миколаївської обласних військових адміністрацій. Загалом, це 150 тонн, або понад 763 піддони, з дитячими товарами, засобами гігієни, медикаментами та продуктами харчування нетривалого терміну зберігання. Товари призначені для потреб мешканців цих областей.

Рішення про зняття арешту з частини майна, яке зберігається на складі прийняв Личаківський районний суд м. Львова з метою збереження економічної вартості продукції. Йдеться про понад 900 піддонів з побутовими товарами. 

Як повідомлялося раніше, ці товари були виявлені у складському приміщенні у Львівській області наприкінці квітня. Речі ввезли на територію України через державний кордон без сплати податків та обов’язкових митних платежів. 

Звернення щодо передачі речей надійшли до Територіального управління БЕБ у Львівській області від Миколаївської та Херсонської обласних військових адміністрацій, військових частин ЗСУ, Державної прикордонної служби України та Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів) триває.

Детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області виявили складські приміщення, площею 1600 кв. м., заповнені товарами гуманітарної допомоги невстановленого походження. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/beb-na-lvivshchyni-vyiavylo-sklad-humanitarnykh-tovariv-nevidomoho-pokhodzhennia-tryvaiut-obshuky

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, гуманітарна допомога,гуманітарка, економічна безпека, податки

© 2020 odessa-inform

Мої відео