Odessa inform

Погрожував підірвати райвідділ поліції – телефонний терорист 4 роки проведе за ґратами

Погрожував підірвати райвідділ поліції – телефонний терорист 4 роки проведе за ґратами
401051 ПЕРЕГЛЯДІВ
За публічного обвинувачення Бахмутської окружної прокуратури судом ухвалено вирок чоловіку за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження будівлі, що забезпечує діяльність органів державної влади (ч. 2 ст. 259 КК України).
⚖️Його засуджено до 4 років позбавлення волі.
☝️Прокурором у суді доведено, що 15 лютого 2022 року 36-річний мешканець м. Бахмута, раніше судимий за вчинення майнових злочинів, неодноразово телефонував на спецлінію «102» ГУ Національної поліції в Донецькій області. Під час телефонних розмов він погрожував кинути гранату РГД-5 у бік правоохоронців та адміністративної будівлі Бахмутського районного відділу поліції. Крім того, заявляв про намір вистрілити по даному об’єкту з міномету.
?Свої дії зловмисник мотивував виконанням «завдання», за яке він нібито отримав від невідомих осіб грошову винагороду у розмірі 15 000 доларів США. У ході перевірки вказана інформація не підтвердилась.
✍️Досудове розслідування здійснювалось слідчим відділом Бахмутського районного відділу поліції ГУНП в Донецькій області.
?Вирішення своєї долі чоловік очікував під вартою.

© 2020 odessa-inform

Мої відео