Odessa inform

БЕБ передало до ЗСУ 30 тисяч електронних сигарет

БЕБ передало до ЗСУ 30 тисяч електронних сигарет
365666 ПЕРЕГЛЯДІВ

Територіальне управління БЕБ у Львівській області спільно з СБУ та прокуратурою передали електронні сигарети вартістю понад 10 млн грн до військових частин Збройних Сил України.

Правоохоронці встановили особу, яка незаконно продавала електронні сигарети за допомогою месенджерів. Товар зберігався у приміщеннях однієї з торгових мереж. Саме там у ході обшуку було виявлено 30 тисяч сигарет.

Організатору злочинної схеми було повідомлено про підозру за фактом придбання, транспортування та зберігання з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів (ч.1 ст.204 КК України). 

Досудове розслідування здійснювали детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області за оперативного супроводу співробітників управління СБУ у Львівській області та процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Надалі матеріали кримінального провадження скеровані до Личаківського районного суду, який і виніс рішення про передачу сигарет до ЗСУ.

Нагадаємо, нещодавно детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області завершили досудове розслідування щодо організованої злочинної групи, яка здійснювала реалізацію незаконно виготовлених тютюнових виробів.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, ЗСУ, контрафактні цигарки,Підробка

© 2020 odessa-inform

Мої відео