Odessa inform

На Донеччині викрито наркоділка з «товаром» на 2,8 млн грн – чоловіку повідомлено про підозру

На Донеччині викрито наркоділка з «товаром» на 2,8 млн грн – чоловіку повідомлено про підозру
339211 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Покровської окружної прокуратури чоловіку повідомлено про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).
За даними слідства, у листопаді 2022 року мешканець Покровського району під час переписки у месенджері домовився з невстановленою особою про придбання наркотичних засобів з метою їх розповсюдження шляхом так званих закладок у м. Добропіллі.
28 січня 2023 року підозрюваний отримав в одному з поштових відділень міста дві посилки, під час огляду яких правоохоронцями виявлено та вилучено 4 пакети, замасковані під пачки з кавою, з висушеним канабісом та, ймовірно, психотропною речовиною PVP. Загальна їх вага склала близько 1,5 кг.
Крім того, за місцем його мешкання вилучено 630 згортків з розфасованими та готовими для продажу наркотичними і психотропними засобами вагою майже 1 кг. Орієнтовна вартість «товару» за цінами «чорного» ринку складає 2,8 млн грн.
Досудове розслідування здійснюється слідчими ВП №1 Покровського РУП ГУНП в Донецькій області за оперативного супроводу УСР ГУНП в Донецькій області.
Наркоділку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2020 odessa-inform

Мої відео