Odessa inform

Агресор руйнує Донеччину та вбиває мирних мешканців – під прицілом Авдіївка та Бахмут

Агресор руйнує Донеччину та вбиває мирних мешканців – під прицілом Авдіївка та Бахмут
436413 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур здійснюється досудове розслідування у 11 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 30 червня – 1 липня 2022 року ворожа армія рф накривала вогнем м. Бахмут, м. Дружківку, м. Авдіївку, с. Олександропіль, с. Нетайлове, с. Піски, с. Карлівка, с. Первомайське Краматорського району, с. Хромове і с. Яковлівка Бахмутського району, м. Залізне, смт Курдюмівка м. Торецька, смт Гостре та с. Воздвиженка Покровського району.
Від авіа та артилерійських обстрілів загарбників у м. Бахмуті і смт Гостре загинув один місцевий мешканець ще троє отримали поранення. Пошкоджень зазнали багатоповерхівки, будівлі приватного сектору та приватних підприємств, господарські споруди і високовольтні лінії електропередач, внаслідок чого селища Очеретинської громади залишились без світла.
Також внаслідок обстрілів окупантів м. Авдіївка, м. Дружківка, с. Яковлівка і с. Георгіївка поранень зазнали двоє громадян, зруйновані будинки, гаражні та дачні кооперативи, а також автомобілі.

© 2020 odessa-inform

Мої відео