Odessa inform

Втік прямо під час поїздки до суду на Київщині

Втік прямо під час поїздки до суду на Київщині
399666 ПЕРЕГЛЯДІВ

У місті Бровари підсудний здійснив напад на двох працівників конвою і швидко втік з автомобіля в невідомому напрямку.

 

Як стало відомо за допомогою інформації від поліції, чоловіку-втікачу 31 рік, він житель Полтавської області. І якраз під час вчинення чергового злочину його доставляли до суду для остаточного вирішення його справи. Проте ймовірно він не хотів відбувати покарання, тому вирішив позбутися конвоїрів і побігти з місця подій. Співробітниками конвоїрі є дві жінки, яким правопорушник завдав кілька ударів.

 

До речі, раніше чоловік вже був судимий за скоєння кількох пограбувань. Щоб розшукати злочинця були викликані та залучені всі поліцейські групи Київської області та спецпризначенці. Правоохоронці навіть розробили спеціальну операцію. Тому всього лиш за пару годин чоловіка було розшукано і направлено до Броварського міськрайонного суду. Проте тепер він перебуває у відповідному тимчасовому ізоляторі.

 

Також наразі за фактом крадіжок було відкрито кримінальне провадження, але тепер злочинець буде нести відповідальність ще й за втечу та напад на службовців. Суд далі триває і судді обирають покарання для чоловіка.

© 2020 odessa-inform

Мої відео