Odessa inform

Продавця небезпечного наркотику A-PVP нарешті затримано

Продавця небезпечного наркотику A-PVP нарешті затримано
48312 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Нещодавно працівники оперативно-розшукової служби міста Херсон “спіймали на гарячому” торговця шкідливими наркотичними речовинами A-PVP.

 

В ході проведення слідчих дій, оперативники з’ясували, що чоловік встановив спосіб збуту в обласному центрі психотропного препарату A-PVP. Займався пошуком покупців та налаштуванням торгівлю з ними особисто, зустрічі назначав у відповідних місцях. Правопорушника було заарештовано прямо під час продажу чергової партії наркотиків. Правоохоронці знайшли в його автомобілю приблизно 62 пакетики (“Zipp-lock”), які у своєму складі містили шкідливу наркотичну речовину A-PVP.

 

Операцією по затриманню займалися робітники Управління боротьби з наркозлочинністю та працівники одного з відділень поліції Херсона. Наразі продовжується розслідування та встановлення обставин надходження чоловіку небезпечних наркотичних речовин та деталі справи.

 

Отже, підозрюваного повідомлено про можливе покарання за ст. 307 Кримінального кодексу України. Чоловіку грозить ув’язнення за ґратами терміном до 10 років.

© 2020 odessa-inform

Мої відео