Odessa inform

Чоловік розгромив бар на Херсонщині

Чоловік розгромив бар на Херсонщині
42095 ПЕРЕГЛЯДІВ

30 листопада 2021 року в селищі міського типу Велика Олександрівка компанія невгамовних молодиків спричинила значної шкоди одному з барів і нахабно себе поводила.

 

Як повідомляє поліція Херсонської області, все почалося з того, що троє парубків прийшло в кафе для відпочинку, але наткнулося на іншу компанію, які також проводили час в цьому закладі. Під час вживання алкогольних напоїв між чоловіками зав’язалася словесна перепалка, яка призвела до гучного конфлікту, тому товариші були змушені покинути бар. Через агресивний настрій, до трьох чоловіків приєднався четвертий (загальний вік від 18 до 25 років) разом з ломом та кастетом, і вони всі вирушили назад до кафе.

 

25-річний парубок почав завдавати шкоди бару та погрожувати працівниці закладу. Своєю чергою вона зателефонувала в найближче відділення поліції. Працівники оперативно-розшукової служби приїхали досить швидко, утихомирили компанію чоловіків та забрали згубні предмети.

 

Власника цих речей (25-річного чоловіка) та його друзів було заарештовано та відправлено до поліції. Їм загрожує покарання за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) у вигляді утримання за ґратами терміном від 3 до 7 років. Наразі слідство продовжується.

© 2020 odessa-inform

Мої відео