Odessa inform

Прокуратура вимагає розірвання договору про закупівлю послуг з організації харчування школярів вартістю майже 2,4 млн грн

Прокуратура вимагає розірвання договору про закупівлю послуг з організації харчування школярів вартістю майже 2,4 млн грн
373165 ПЕРЕГЛЯДІВ

Господарським судом Донецької області відкрито провадження у справі за позовом Костянтинівської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Управління Східного офісу Держаудитслужби в Донецькій області про визнання недійсними протоколу тендерного комітету та договору щодо закупівлі послуг з організації харчування дітей на загальну суму майже 2,4 млн грн.

Установлено, що у лютому 2021 року між відділом освіти військово-цивільної адміністрації м. Авдіївки та фізичною особою-підприємцем укладено договір про закупівлю за державні кошти послуг з організації гарячого харчування учнів 5 загальноосвітніх шкіл.
 
При цьому переможцем торгів не надано документів на підтвердження якості продуктів харчування, послуг їх складування, зберігання і транспортування, достатньої кількості працівників та досвіду виконання аналогічних робіт.
 
З огляду на виявлені істотні порушення вимог Закону України «Про публічні закупівлі», прокуратура звернулась до суду.
 
Судовий розгляд триває.

© 2020 odessa-inform

Мої відео