Odessa inform

Чоловіку, який вбив ударом ножа в груди товариша по чарці, повідомлено про підозру

Чоловіку, який вбив ударом ножа в груди товариша по чарці, повідомлено про підозру
223442 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Обухівської окружної прокуратури 31-річному громадянину повідомлено про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України). Слідством встановлено, що мешканець столиці 7 вересня поточного року розпивав спиртні напої спільно з 70-річним чоловіком у с. Підгірці Обухівського району.

Під час застілля між чоловіками стався конфлікт, в ході якого підозрюваний наніс ножове поранення власнику будинку в область грудної клітини від якого останній помер на місці події. Після цього зловмисник вийшов з будинку та поблизу огорожі заснув, де його і затримали правоохоронці. Готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Обухівського райуправління ГУ Нацполіції в Київській області. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню поки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2020 odessa-inform

Мої відео