Odessa inform

6 років ув’язнення наркоторговцю: вирок суду за обвинувачення спецпрокуратури Центрального регіону

6 років ув’язнення наркоторговцю: вирок суду за обвинувачення спецпрокуратури Центрального регіону
242242 ПЕРЕГЛЯДІВ

  За публічного обвинувачення Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону засуджено військовослужбовця  одного з навчальних центрів Національної гвардії України.

   Досудовим розслідуванням установлено, що вказаний військовослужбовець  у військовому званні «старший солдат», перебуваючи на посаді начальника автодрому навчально-тренувального комплексу загальновійськового полігону Міжнародного центру Національної гвардії України, незаконно збував психотропну речовину – амфетамін. Під час чергового збуту наркотичного зілля обвинувачений був викритий та затриманий правоохоронцями.

   24.09.2021 Бориспільський міськрайонний суд Київської області, прийнявши до уваги докази, зібрані стороною обвинувачення –  Спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону, визнав військовослужбовця винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.  

   За незаконне придбання, зберігання з метою збуту та незаконний збут психотропних речовин у великих розмірах, суд ухвалив обвинуваченому вирок - 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна та позбавленням військового звання.   

   Зауважимо, що Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону і надалі послідовно вживатиме заходів щодо викорінення обігу наркотичних засобів серед військовослужбовців.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,засуджено,військовослужбовець,амфетамін, наркотичні речовини,ув'язнення,6 років,позбавлення волі,вирок суду,НГУ

© 2020 odessa-inform

Мої відео